E d w i n ' s C y c l i n g l o g

Alles over mijn trainingen en andere leuke dingen over wielrennen !!

maandag, april 25, 2011

Andrej returns! (68)

De zaterdag voor Pasen. De zondagochtendtraining lijkt een beetje te mislukken. Voor mezelf vind ik de zaterdagmiddag toch prettiger. Gerald en Andrej zijn ook van de partij. De weergoden zijn ons wel héél erg goed gezind, want de temperatuur ligt rond de 25 graden. Korte broek en mouwen dus!!

Vanaf Gerald's huis rondje Rijssenseberg gedaan. De blessure van good old Andrej lijkt achter de rug, want hij sleurt weer als een bezetene. Gerald heeft nog moraal overgehouden uit Limburg en danst als eerste bij het hotel omhoog. Ná de Rijssense berg, neemt Andrej het initiatief en fietsen we door richting de snelweg. Nadat ik Andrej aflos is het gedaan met Gerald en fietsen Andrej en ik kop over kop door naar de kruising. Met de moed der wanhoop fiets ik onze opa op het laatst nog voorbij.

Na de afdaling van Kattenberg (?) gaan we bij wijze van experiment rechtsaf de klinkerweg op. En klinkers blijven het....mijn God wat een gerammel! Als we eindelijk bij Dika uitkomen komt de rust weer terug. Andrej pakt zijn revanche in de sprint richting Goor (afdaling Heriker). Ná Goor krijg ik de man met de hamer. Gewoonweg te weinig gegeten. Andrej biedt me een appeltje aan die ik maar met moeite wegkrijg met een kruissnelheid van 37 km/u. Ik besluit dan ook om de twee op het laatst te laten gaan en te genieten van het appeltje!