E d w i n ' s C y c l i n g l o g

Alles over mijn trainingen en andere leuke dingen over wielrennen !!

dinsdag, februari 24, 2009

Training 21 februari 2009 (70)


Zat ik vorige week nog te klagen dat er zo weining respons kwam op mijn wekelijkse mail... Deze week stonden er maar liefst 8 (!) man bij mij voor de deur! En dan ook nog zonder good old Andrej en Gerald.


Henk, Wietse (nu met passende ketting), Ivo, Maurijn, Frank (ploegleider damesteam Tubanters), Dagmar (damesteam Tubanters) en nog een jongen waarvan ik de naam even kwijt ben, waren er wél.


Ivo en Maurijn gaven aan niet al te lang te kunnen, dus vertrokken we op deze carnavals-zaterdag richting Agelo, waar de twee zo af konden buigen richting huis.


Echter bij Van der Valk was er ineens een hoop geschreeuw van achteren. Henk verloor zijn linkercrank, maar wat nog erger was, ook de boutjes waar die mee vast zat.

Het lijkt haast een traditie te worden om iemand van de familie De Jong te duwen en zo reden we in colonne richting Borne, alwaar we midden in de carnavals-optocht terecht kwamen.


Ed van Brama repareerde de crank en zonder te betalen vervolgden we onze weg richting Reutum. Maurijn heeft op dit moment een hoger basistempo dan de rest van de groep, maar als ik van hem hoor dat ie nu al weer 3 keer per week traint, wordt ik toch wat geruster.

Bij Agelo knalt ie als een bezetene omhoog en kan de rest alleen maar in zijn wiel volgen.


In Ootmarsum gaan de twee richting huis en vervolgen wij onze weg richting Oud Ootmarsum

Voor het eerst in mijn leven maak ik kennis met de Duitse Hooidijk. Wat een klerebult is dat zeg..


Dagmar, Frank en de "Jongen" hebben moeite met het tempo dat door Henk en een, ineens ontdooide Wietse, ontwikkelen. (Wietse heeft nl de eerste 30 km geen trap op kop gedaan)


Via Tubbergen rijden we weer richting Borne, waar we afscheid nemen van de Tubanters-afvaardiging uit Borne.


In Hengelo hebben we 70 km op de teller staan..en heb ik een heel klein beetje gevoel dat het fietsen iets beter gaat.


Volgende week de eerste keer Enter... Wat heb ik er in godsnaam te zoeken? Maar vooruit dan maar!!