E d w i n ' s C y c l i n g l o g

Alles over mijn trainingen en andere leuke dingen over wielrennen !!

zondag, maart 26, 2006

Training 25 maart 2006


Eindelijk de eerste tekenen van de Lente!! Het is een graad of 15 en zelfs dei zon verschijnt af en toe ! Wederom besloten om een wat groter rondje te gaan ivm de naderende AGR. Met Theo, Andre, Gerald, Haico en Jeroen het bekende rondje Holterberg gedaan (83km) met een alternatieve terugweg. Vooral de eerste 30 km tot aan de Holterberg hadden Haico en Jeroen (en natuurlijk Andre) de draf er goed in. Mijn eigen vorm groeit langzaam. De basis wordt steeds beter, nu nog uitbouwen naar meer temporijden en explosiviteit.
Op de Motieweg kwam natuurlijk weer de explosie.... Andre trok traditioneel het spul los, maar Haico knalde er behoorlijk overheen en kwam als eerste boven. Ik reed in één tempo naar boven en overbrugde het gat met Andre nog.
Op de Diepe Hel waren het Jeroen en Andre die dans openden... Haico vloog er vol achteraan maar strandde al voor de top. Na deze klim reden Jeroen en Andre in tempo door. Uiteindelijk besloten met Haico en Gerald het gat dicht te rijden. Dit ging een tijdje goed, maar uiteindelijk lag het tempo toch te hoog en moesten we Haico laten gaan. Jeroen stond helemaal geparkeerd en haalden we in. Uiteindelijk was toch Andre het eerst in Nijverdal...
De terugweg kwam zoals voorspeld de man met de hamer voor Jeroen en Haico en hebben we in een lekker tempo teruggereden

Afstand: 83 km
Gemiddeld: 31,5km/u
Gem. hartslag: 164