E d w i n ' s C y c l i n g l o g

Alles over mijn trainingen en andere leuke dingen over wielrennen !!

zaterdag, maart 18, 2006

Training 18 maart 2006Filippo Pozzato wint Milaan-San Remo. Een verrassende winnaar, want wie had er niet op Boonen of Petacchi gewed ?
De zaterdagtraining kent de laatste weken eigenlijk ook maar één favoriet; Andre Leverink.

Maar ook hier een verrassing..... Good old Andre heeft zich laten verleiden mee te drinken met een jongere generatie.... verderop meer.....
De mailinglijst voor de zaterdagexercitie wordt groter en groter en we leken dan ook verzekerd te zijn van een grote opkomst.... Wederom teleurstellende afzeggingen, met Theo, Andre, Haico (!) en Gerald het Tubanterrondje gereden.
Gerald mee om z'n knie te testen, Theo op een leenfiets, vanwege schade aan zijn eigen fiets en Haico voor de 2e keer op de fiets dit jaar.

Onze karakterman Leverink heeft vandaag moeilijke tijden beleefd. Als gevolg van een stapavondje met zijn schoonzoons was zijn fysieke gesteldheid belabberd.......Voor Stokkum wilde hij zelfs de pijp aan Maarten geven en een stuk afsteken. We hebben echt moeten lullen als brugman om hem verder mee te krijgen. Het bewijs dat alcohol en wielrennen niet samen gaan..
Eindelijk eens een training waar we niet op de toppen van ons kunnen hoefden te rijden. Andre gaf dus geen partij vandaag.... Haico reed tot Markelo makkelijk mee, maar op de terugweg op de Herikerberg knakte hij..... Gerald lijkt over zijn blessure heen en kijkt weer vol frisse moed naar de AGR..... Voor Theo was het harken en er bij blijven... Andre kreeg tenslotte nog een kleine opleving bij de beklimming van de brug... maar bij het bierdrinken na de tijd kwam de man met de hamer weer langs....
Morgen met Henk weer naar Enter.. kijken of het beter gaat dan vorige week..........

Gefietst : 50km
Gemiddeld: 30 km/u
Gem.hartslag : 161