E d w i n ' s C y c l i n g l o g

Alles over mijn trainingen en andere leuke dingen over wielrennen !!

zondag, februari 26, 2006

Training 25 februari 2006


Op pad met een steeds groter wordende "zaterdaggroep". De trapas waar vorige week speling is vervangen, Theo is er weer bij, vol met moraal na de euforie van vorige week en ook Henk J heeft zich aangesloten. Kuipers moest weer passen, maar zal er volgende week weer bij zijn. Zoals vorige week al afgesproken doen we het "mooie rondje Oldenzaal" uitgebreid met een rondje Gildehaus. Andre heeft een alternatief gevonden voor het saaie fietspad door Duitsland.
Na Weerselo geeft Theo de pijp aan maarten. Blijkbaar toch teveel gefeest na de zegetocht van vorige week.... Volgens mij voor Andre het teken de gaskraan wat open te trekken. Al snel ging het kop over kop richting Beuningen. Het was echt guur, koud weer en richting Duitsland lag het tempo toch echt te hoog om de hele rit vol te kunnen houden. Dus de snelheid wat aangepast..
Bij de klim in Gildehaus voerde Andre wederom de dans aan en kwam als eerste boven. Ikzelf heb me op de klim niet geforceerd en ging eigenlijk verbazingwekkend makkelijk omhoog.. Henk begon hier de tol te betalen en ging zigzaggend omhoog !!! Bij de molen naar beneden en toen weer richting Nederland. op de Postweg met Andre nog een stukje kop over kop gereden (wind mee) boven de 40 en ik voel dat de benen wat beter beginnen te worden..
Maar, de absolute kopman op dit moment is Andre Leverink, ere wie ere toekomt !!! Bij Henk was de koek volledig op, maar had nog maar 1 keer eerder gefietst dit jaar......

Gefietst 75 km
Gemiddeld 28,3 km/u
Gemiddelde hartslag 162

1 Comments:

Een reactie posten

<< Home