E d w i n ' s C y c l i n g l o g

Alles over mijn trainingen en andere leuke dingen over wielrennen !!

dinsdag, juli 29, 2008

Training 27 juli 2008 (100)


Samen met Henk, Freek en Wouter een zondagochtendritje gedaan, althans dat dachten we..

Het ritje werd een RIT. Wouter en Freek schijnen vaker deze afstand te rijden dus wilden Henk en ik ons niet laten kennen. Via een omweg zijn we richting de Holterberg gereden.
Freek is duidelijk de sterkste van het stel en doet met name de heenweg veel kopwerk... Henk verstopt zich juist in de eerste fase...

In de buurt van Wiene trekt Freek even door op de klinkers en besluit ik niet meer te doen dan te volgen. Doordat er een gaatje valt weet Freek er echter tussenuit te gaan..
Vlak voor Stokkum kom ik net van de kop af, waarna Wouter en Freek er overheen knallen (lafaards...). Gelukkig weten Henk en ik het verschil klein te houden zodat ik op de navolgende klim nog even over de twee vluchters heen kan denderen.. Vanaf daar houd ik me koest omdat me toen pas duidelijk werd dat we echt naar Holten zouden gaan!!

Op de Motieweg rijdt Freek weer weg en pak ik zijn wiel. Op het moment dat hij wederom versnelt laat ik het lopen. Wouter en Henk zwemmen ergens achter me.
Op de Toeristenweg rijden Freek en ik kop over kop om de afstand groter proberen te maken..
Dit lukt tot de Diepe Hel, alwaar ik me volledig opblaas!!! Freek zag ik niet weer en achter me naderden Wouter en Henk. Het is onbegonnen werk om hier tegen te rijden en vlak voor Nijverdal hebben ze me dan ook te pakken. Na even te hebben uitgerust in mijn wiel geven ze me tenslotte het genadeschot en poefen ze er vandoor.. Ik heb duidelijk gegokt en verloren..

Terug naar Hengelo beginnen de vele kilometers mijn benen te verlammen en zit ik tegen de kramp aan. Gelukkig kan ik mijn werk nog doen en merk ik dat Wouter ook op zijn tandvlees zit..
Ook de druppel aan Henk's neus wordt groter...

Volledig uitgewoond bereiken we Hengelo en heb ik zeker 3 dagen nodig om dit te verwerken!!!

(gemiddeld 34,3 km/u)