E d w i n ' s C y c l i n g l o g

Alles over mijn trainingen en andere leuke dingen over wielrennen !!

zaterdag, juli 02, 2011

Weer een bonte verzameling (325)

De blogdiscipline neemt met de week verder af, het fietsen echter niet, vandaar nu maar even weer een bundeling van de gemaakte ritjes:

18/6 (45) Henk is nog steeds geblesseerd en dus op zaterdag op pad met Gerald, Andrej en.... Roy.
Broerlief krijgt de smaak te pakken. De hele dag vallen er al forse buien en onder leiding van de oude krijger fietsen we kriskros door Twente om de buien te vermijden. Wel jammer van de drie (!)lekke banden van Roy. Toch maar eens achter nieuwe buitenbandjes aan. Wél een lekker biertje bij Roy thuis als genoegdoening.

22/6 (55) Tubantertime. Wederom is het erg buiig, maar Andrej, Ramon en Henk (terug van zijn blessure) zijn van de partij. Na even geschuild te hebben bij Henk rijden we weer voor de buien uit, waarbij Ramon over bovennatuurlijke krachten lijkt te beschikken, met een bloedtempo rijdt hij vaak op kop waarbij het voor de rest onmogelijk is om over te nemen. Toch maar eens zijn hematocriet gaan testen....

23/6 (50) A.s. weekend een paar dagen naar Noordwijk zonder fiets. Ter compensatie toch nog maar even een rondje met Roy. Het RBR-parcours verkend, daarna de wielerbaan en even de Tankenberg meegepikt..

27/6 (40) Leuk weekend gehad, alleen is het wel een aanslag op mijn lichaam geweest. Even alleen de beentjes los gefietst, waarvan 45 minuten in tempo met het oog op de RBR. Wederom een zeer harde wind.

29/6 (55) Tubanteravond met Henk (helemaal terug), Wouter, Freek, Guus en Frank. Frank is al een tijdje lid, maar fietst vanavond met het eerst mee. Hij heeft altijd aan bodybuilding gedaan en is via spinning op de fiets gekomen. Het fietsen in de groep (uit de wind) en het tempo is hij duidelijk (nog) niet gewend. Het laatste stuk vanaf Enter heeft sociale Henk hem maar geduwd.

30/6 (80) Voor gisteren had ik een tempotraining in gedachten, maar daar is het dus niet van gekomen. Met het oog op de RBR van zondag wil ik toch nog wel even tempo rijden en dus besluit ik met Henk samen mee te gaan naar de training van de ijsclub. Met de snelle groep (8 man) knallen we even richting Gildehaus / Bentheim en heb ik na afloop lekker zere benen.. Goed voor zondag!!!