E d w i n ' s C y c l i n g l o g

Alles over mijn trainingen en andere leuke dingen over wielrennen !!

zaterdag, april 19, 2008

Training 16 april 2008 (54)


Op woensdagavond belt Martin (wederom) af en blijkt Hans ook niet thuis te zijn. Henk, Henk, Henk (Bolhuis), Gerald en Andrej zijn er wel.

Al voor de sluis maak ik wat tempo, maar merk ik dat Henk Bolhuis wel heel makkelijk meefietst..
Na de sluizen krijgen we Gerald in het vizier en rijden we twee aan twee totdat er eindelijk de vaart in komt. Henk Bolhuis begrijpt nog niet helemaal het "draaien" en fietst regelmatig in de wielen..

Voor Stokkum komen Andrej en Henk Scheuten in de problemen en uiteindelijk knallen Bolhuis, Henk de Jong en ik als eerste de klinkers op. Gerald heeft dan net zijn kruit verschoten. Demarreren zit er niet meer in, maar achter me kraakt Bolhuis. Henk houdt mijn wiel.

Bij de sportvelden voor Markelo, zie ik dat Henk B, Henk S, en Andrej wederom de aansluiting missen. Nu besluiten we door te rijden tot Markelo, maar op het klimmetje vóór de Markelose berg moet Rodel ons ook laten gaan en komt hij tussen ons in te zwemmen.

Alsof ons leven er vanaf hangt knallen Henk en ik full speed de Markeloseberg op.. Gerald heeft zich ondertussen bij de anderen gevoegd.

Op de Herikerberg probeert Andrej zijn slag te slaan, maar weet ik hem nog net voor de top bij te halen. In de afdaling naar Goor herstel ik wat, maar bij de begraafplaats geef ik er nog één keer een snok aan en rijd ik volle bak als eerste Goor binnen. (Henk volgt me op de voet)

De benen worden met de week beter. Het wordt alleen nu wel tijd dat de temperatuur omhoog gaat...

Gereden: 54 km
Gemiddeld: 33,2 km/u