E d w i n ' s C y c l i n g l o g

Alles over mijn trainingen en andere leuke dingen over wielrennen !!

zondag, februari 04, 2007

Training 3 februari 2007
Voor het eerst weer een e-mailtje verstuurd om met z'n allen op pad te gaan. Ik had er eerlijk gezegd niet veel van verwacht, maar wat blijkt ? Staan we ineens met 7 man aan de start.

(Gerald, Andrej, Theo, Henk, Wietse, Haico en ik)


Theo gaf voor de tijd aan niet het hele rondje mee te fietsen. Het Tubanterrondje gereden met een uitbreiding door het Schwarzwald.


Zoals te verwachten was met zo'n relatief grote groep, zaten we elkaar al gauw op te naaien. Voor Diepenheim lag het tempo al redelijk hoog voor de tijd van het jaar, maar laat ik niet vergeten te zeggen dat Theo de sprint in Hengevelde op majestueuze wijze won.


Op de klimmetjes voor Markelo worden er speldeprikken uitgedeeld.... Opvallend is het goede rijden van Henk, Wietse en Gerald.. Ikzelf voel me vandaag ook super... Ik kan probleemloos meerijden en bij tijd en wijle het initiatief nemen.


Andrej probeert mijn "zoetemelkse" demarrage op de Markelose Berg te counteren, maar dit komt hem duur te staan. Al gauw na zijn aanval is het gebeurt met de Meester... en komt Jansen als eerste boven.. Op de Markeloseberg moet Gerald even lossen, maar even later komt ie sterk terug.


Op de rotonde tussen Rijssen en Goor besluiten we richting Schwarzwald te gaan; Theo gaat hier richting Hengelo. De grootste verrassing is het rechtsafslaan van Andrej... (?)..

Is de EPO-kuur uitgewerkt of heeft ie last van z'n rug ? We zullen het nooit weten....


Via de Rijssenseberg rijden we full speed via Enter naar huis. Haico heeft op dit stuk duidelijk de mindere benen, en ook Wietse rijdt wat minder, maar die heeft al 10 kilometer meer in de benen dan wij.


Afpilsen met Haico bij Gerald..


Super gefietst vandaag.. met de vorm zit het erg goed (voor de tijd van het jaar) !!


Gefietst 70 km

Gemiddelde onbekend en onbelangrijk..