E d w i n ' s C y c l i n g l o g

Alles over mijn trainingen en andere leuke dingen over wielrennen !!

zondag, februari 21, 2010

Training 20-02-2010 65 = 335

De dooi is nu definitief ingetreden en we kunnen de weg weer op. Jeroen vindt de pekelhoeveelheid nog te gevaarlijk voor zijn fiets en Gerald is (weer) druk met zijn huis/hek.

Henk en Andrej zijn er wel en samen gaan we op pad voor een rondje van zo;n 65 km

Al richting Azelo merk ik dat ik nog steeds belabber ga, maar doe wel netjes m'n werk.. De viaduct over doet Henk de forcing en zoals ik later hoor, zit hij daar ook al tegen kotsen aan.. (gelukkig, ik ben niet de enige)..

De lange weg naar Enter met wind tegen is op zich zwaar, maar ik heb voor mezelf het idee dat ik er een beetje doorheen kom. In Enter zelf laat ik het heel even lopen, maar op Rijssenseberg doe ik weer mee... Alleen op het klimmetje naar het Hotel (terug) kom ik te vroeg op kop en moet ik de twee laten lopen. Op de laatste klim richting grote weg neem ik me voor me te revancheren. Ik ben net goed en wel gerecupereerd als Andrej de coup pleegt. Even blijf ik in zijn, maar daarna knal ik er, met de moed der wanhoop, overheen.

De terugweg gebruik om rustig uit te fietsen. Andrej fietst veel op kop, Henk en ik nemen nauwelijks over. Andrej is toch duidelijk sterker, maar.... traint ook veel meer...

Langzaam komt er (een klein beetje) verbetering!!